Kerst In 2023

Het is inmiddels een traditie geworden en dus organiseren wij ook dit jaar weer een Kerst-In op 2e kerstdag in Het Westhoffhuis.
Op die dag willen wij warmte en gezelligheid bieden aan mensen bij wie het er naar uitziet dat ze de kerstdagen alleen zullen doorbrengen. Dat kunnen natuurlijk ook (bejaarde) echtparen zonder kinderen zijn of een alleenstaande ouder met een kind.
Om 15.00 uur staan de deuren van het Westhoffhuis open voor een vrije inloop. Daar wordt u gastvrij ontvangen met koffie en thee. Vanzelfsprekend serveren wij daar heerlijke versnaperingen bij.
De middag kunt u met z’n allen gezellig doorbrengen in Kerstsfeer.
Kosten: vrijwillig bijdrage 
Gezien de beperkte capaciteit van de keuken en personeel moeten we de deelname limiteren tot tot 100 deelnemers. Wees er dus snel bij om u van een plaats te verzekeren.

De inloop is vrij, maar voor het diner is het noodzakelijk dat u zich opgeeft. De uiterste datum om u aan te melden is maandag 18 december vóór 17.00 uur.
Telefonisch, (0318) 482992
of per mail info@lunterenaktief.nl.
Hierbij ook graag vermelden of u eventuele dieetwensen en/of vervoer nodig heeft. In bijzondere gevallen kunnen wij namelijk voor vervoer zorgen..
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen komen, dan vragen wij u dringend om uw opgave zo spoedig mogelijk te annuleren. In uw plaats kunnen wij dan misschien een ander uitnodigen.
Het organisatiecomité
De Kerst-In is een initiatief van het Westhoffhuis (SSCVL) en De Vluchtheuvel.

Deel op social media