Recepten

Het Lunters hapje; paasmenu

Voorgerecht: Meloensalade met appel en tomaat Ingrediënten voor 4 personen: 1 kleine meloen 200 gr cherry/kerstomaten ½ komkommer 1 appel…

Het Lunters hapje januari 2020

Koolhydraatarme preisoep   Ingrediënten: 100 g prei in ringen 120-150 g gekookte achterham in reepjes ½ ui, gesnipperd 1 el…

Het Lunters hapje november 2019

Pannenkoek/banaan sushi   2 pannenkoeken 2 bananen chocopasta cocktailprikkers cacaopoeder geraspte kokos nogatine chocosaus   Besmeer de pannenkoeken met chocopasta,…

Het Lunters hapje

Boeuf bourguignon Een echt herfstgerecht, met mals draadjesvlees in volle rode wijn. De riblappen worden heerlijk mals door de zuren…

Steak met champignons

Biefstuk Biefstuk of steak is een benaming voor mals en mager spiervlees. Biefstuk is van het rund of het kalf….

Franse hamburgers

Franse Hamburger Een mitraillette (uitgesproken als ‘mitrajet’, letterlijk een kleine “mitrailleur” of “machinegeweer”) of Franse hamburger is een Belgisch snackbargerecht…

Koken met Liesje mei 2018

Koken met Liesje,  De afgelopen weken heeft groenten wel een hoofdrol gespeeld in mijn recepten. Natuurlijk de witlofsoep, en de…