Beweegweek 55+ van Sportservice Ede

In de week van maandag 4 april tot en met vrijdag 8 april jl. vond er een ‘Beweegweek’ plaats.

Via Sportservice Ede kon iedereen vanaf 55 jaar het enorme aanbod gratis uitproberen en kosteloos een proefles volgen. Het ging om Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO) en diverse sport- en beweegactiviteiten. Er vonden zowel in Dorpshuis Het Westhoffhuis als Buurtcentrum De Schakel activiteiten plaats.

In het aanbod onder andere Koersbal, Gymnastiek, Yoga, Fitles, werelddansen 55+, Bewegen met Plezier, Bewust Bewegen, volksdansen, Sport & Spel, Ontspannen Bewegen, Country Line Dance en Soul Swing. De activiteiten zijn door de hele gemeente Ede te vinden. Alle lessen zijn erop gericht om de deelnemers soepel en in beweging te houden. Samen sporten is bovenal ook gezellig en leuk.

Wie kennis wil maken met één van de lessen of daar graag meer informatie over wil kan contact opnemen met Angeline van de Kraats van Sportservice Ede via 06 -51 56 15 21 of stuur een e-mail naar angeline.vandekraats@sportservice-ede.nl. Een overzicht van al het aanbod staat op www.sportservice-ede.nl/senioren-55-plus/.

Deel op social media