Diensten

Reparatie aan huis; 

Kleine reparaties in woningen uitvoeren.
Welke reparaties vallen hieronder?

Vervangen van (kapotte) lampjes, lekkende waterkraan repareren, lampen en schilderijtjes ophangen, in elkaar zetten van kleine kasten, krakende deuren smeren, etc.

Voor deze reparaties is het inhuren van professionals omslachtig en (te) duur. Ook adviseren we hoe professionele hulp kan worden ingeschakeld als huishoudelijke apparaten niet meer functioneren en reparatie door het team ‘Reparatie aan huis’  niet mogelijk is.

Tarief: Het Westhoffhuis hanteert een tarief van € 12,50, excl. reiskosten (€ 0,19 / km) en gemaakte kosten voor nieuwe onderdelen.

Vervoer; De Zorgbus:

De Zorgbus is bedoeld om mensen, die gebruik maken van onze activiteiten, op te halen en weer thuis te brengen. Ook andere (zorg)instellingen in Lunteren, of juist “buitendorpse” instellingen die inwoners uit Lunteren verzorgen, kunnen we van dienst zijn.
Deze instelling kan dan contact opnemen met ons en dan maken we afspraken hoe we het vervoer kunnen inkleden.
Doet u mee aan onze activiteiten en heeft u interesse?
U kunt zich opgeven als u gebruik wenst te maken van De Zorgbus.
De prijs van € 2,50 is een opstarttarief per ophaal- / breng locatie.
Daarnaast is er een toeslag per zone ingevoerd, deze toeslag wordt opgeteld bij het opstaptarief.

Bebouwde kom van Lunteren               € 0,00 per rit
1 – 5 km buiten Lunteren                       € 0,50 per rit
6 – 10 km buiten Lunteren                     € 1,00 per rit
11 – 15 km buiten Lunteren                   € 1,50 per rit
16 – 20 km buiten Lunteren                   € 2,00 per rit

Fietsmaatje:

Een ieder die graag (nog eens) wil fietsen maar zelf niet meer kan, de gelegenheid bieden met een duofiets er op uit te trekken. De Stichting Fietsmaatje Gelderse Vallei biedt deze mogelijkheid (https://www.fietsmaatjesgeldersevallei.nl/)

Tarief: De deelnemer koopt een 5 of 10 ‘rittenkaart die per rit wordt ‘afgestempeld’. Dit gaat via het planningssysteem op de website van de Stichting Fietsmaatje Gelderse Vallei. Een rit kost per keer € 3,–. De Vraagbaak coördineert en faciliteert het project Fietsmaatje. Een deelnemer die zich bij de De Vraagbaak meldt voor duofietsen wordt doorverwezen naar de coördinator van het duofietsen van de St. Fietsmaatje Gelderse Vallei

Deel op social media