Gebieden met passie: De Goudsberg, Middelpunt van Nederland genomineerd voor de Gelderse Prijs voor Ruimtelijke Kwaliteit 2016

GOUDSBERG Bezoek folder helderGedeputeerde Staten van de Provincie Gelderland hebben in het kader van de zesde editie van de Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit in de vergadering van 27 oktober 2015 dertien gebieden met passie genomineerd. Het project De Goudsberg Middelpunt van Nederland is vanuit een longlist van 56 inzendingen op de lijst van 13 nominaties geplaatst. Als ‘gebied met passie’ vertelt De Goudsberg “het verhaal van trots op en betrokkenheid met onze fysieke leefomgeving”.
Jury gaat aan de slag
Een externe jury onder leiding van Jan Terlouw gaat de winnaar bepalen. De winnaar wordt bekend gemaakt op de Manifestatie Ruimtelijke Kwaliteit d.d. 21 april 2016, die de provincie Gelderland organiseert.
Publieksprijs
Half december wordt de organisatie voor de publieksprijs opgestart, die zal verlopen via de provinciale website. Het publiek kan via internetvoting haar voorkeur kenbaar maken.
Zowel aan de publieksprijs als de juryprijs is een bedrag van € 10.000,- verbonden.

Zie ook: http://www.gelderland.nl/gelderseprijs2016

Deel op social media