Notaris / Accountant / Financieel adviseur / Jurist

Inloopspreekuur in Het Westhoffhuis voor kosteloos advies 

Notaris | accountant | financieel adviseur | jurist

Inloopspreekuur voor kosteloos advies  in het Westhoffhuis

Drie Lunterse bedrijven en een Barnevelds bedrijf geven gratis advies op het gebied van onder meer verzekeringen, belastingen, notariaat en juridische zaken. In het Westhoffhuis zijn iedere laatste vrijdag van de maand  tussen 16.00 en 17.00 uur medewerkers aanwezig van Van Putten Van Apeldoorn notarissen, ODG Accountants en Adviseurs, DBA advies|RegioBank en Wolleswinkel Hofman Advocaten. Het inloopspreekuur is bedoeld voor alle inwoners van Lunteren en omgeving: jong, oud, particulier of (agrarisch) ondernemer. Vanzelfsprekend kan er buiten het spreekuur ook contact worden opgenomen met de kantoren. 

Van Putten Van Apeldoorn notarissen

Van Putten Van Apeldoorn notarissen in Lunteren is een laagdrempelig notariskantoor. Persoonlijke aandacht en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Ook de meer specifieke zaken vinden door een hoog eigen kennisniveau prima hun weg. Wij helpen zowel de particulier als de ondernemer die behoefte heeft aan persoonlijk advies en maatwerk. U kunt altijd snel bij ons terecht. We nemen graag de tijd voor u! We zijn trots op onze langdurige klantrelaties en hopen dat u één van hen wordt. Wij verwelkomen u graag op ons kantoor aan de Dorpsstraat 3. U kunt ons ook bellen (0318 – 48 3151). Meer informatie vindt  u op onze website https://www.vpvanotarissen.nl/vestigingen/vestiging-lunteren.

ODG Accountants en Adviseurs

Onze accountants en adviseurs zijn uw partner in ondernemen. Samen met u nemen wij de financiële gegevens door. Deze cijfers combineren wij met de kansen die wij in uw markt zien. Verder gaan dan alleen rapporteren, leidt tot een beter resultaat! Door onze werkwijze en oprechte interesse groeit ons klantenbestand. Graag gaan wij ook met u samen op weg naar succes. Voor meer informatie of het maken van een afspraak bent u van harte welkom op onze website www.odg-accountants.nl of op onze vestiging in Lunteren aan de Boslaan 21.

DBA advies

DBA advies is een financieel advieskantoor met vestigingen in Barneveld en Lunteren. Daarnaast zijn wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank. De 18 enthousiaste medewerkers staan voor u klaar op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken.

Bij ons staat klant- en servicegerichtheid met oog voor het menselijke aspect voorop. Met een persoonlijke en laagdrempelige benadering proberen wij langdurige relaties op te bouwen. Dit doen we al ruim 80 jaar met kundige medewerkers. Bij het behartigen van uw belangen staan onze kernwaarden centraal: betrokken, veelzijdig en vertrouwd. Meer informatie vindt u op https://dba-advies.nl/.

Wolleswinkel Hofman Advocaten

Wolleswinkel Hofman Advocaten is een full-service advocatenkantoor dat staat voor optimale juridische dienstverlening. Ons team bestaat uit betrokken en bevlogen dienstverleners. Onze kernwaarden zijn integriteit, kwaliteit en betrokkenheid. Zowel voor juridisch advies als voor vertegenwoordiging in juridische procedures kunt u bij ons kantoor terecht. Meer informatie vindt u op https://wolleswinkelhofman.nl/.

Deel op social media