Inloopspreekuur Centrum Jeugd en Gezin

Inloopspreekuur CJG in Lunteren

Sinds september 2019 zijn Else Schuurman en/of Erik Gringhuis van het Centrum voor Jeugd en Gezin om de week op vrijdagmiddag (in de even weken m.u.v. vakanties) te vinden in Het Westhoffhuis in Lunteren. Ook in het nieuwe jaar staan Else en Erik voor je klaar en ben je welkom bij het CJG inloopspreekuur. Het CJG inloopspreekuur vindt elke vrijdagmiddag plaats van 14.00-16.00 uur.

Als ouder kan je erg genieten van het opvoeden en de ontwikkeling van je kind(eren), maar soms heb je ook te maken met lastige momenten en kan je twijfelen over de manier waarop je de opvoeding aanpakt.

 

Heb je vragen over je kind of wil je weten wat we vanuit het CJG voor je kunnen betekenen of heb je juist ideeën die je wil delen? Het CJG hoort, denkt en kijkt graag met je mee.

Naast informatie, advies en ondersteuning, biedt het CJG ook trainingen (bijvoorbeeld voor kinderen van gescheiden ouders of ouders met pittige pubers), cursussen, themabijeenkomsten en voorlichtingsbijeenkomsten.

 

Voor jonge kinderen tussen de 0 en 7 jaar is er binnen het CJG ‘Vroeghulp’ georganiseerd. Vroeghulp helpt opvoeders bij het beantwoorden van vragen en zorgen over het gedrag en/of de ontwikkeling van het jonge kind.

Zie voor meer informatie en activiteiten onze website www.cjgede.nl

 

Deel op social media