Kerstwensboom

Kerstwensboom; doe een wens voor een ander

Stel dat je een heel bijzondere wens kunt laten uitkomen? Wat zou je dan wensen? En voor wie?

Of het nu een grote of kleine wens is, elke wens is welkom.

Vanaf woensdag 9 december kunt u uw wens ophangen in de kerstwensboom van Lunteren-

Aktief. Door uw wens achter te laten op een van onze locaties (Het Westhoffhuis of

Buurtcentrum De Schakel), maakt u kans op vervulling van deze wens voor een medemens.

Waarom de Lunteren-Aktief Kerstwensboom?

De decembermaand, een maand waarin we stilstaan bij en terugkijken op het afgelopen jaar, blijft bij uitstek geschikt om ook te denken aan ‘de ander’. Wat wens je je medemens om hem/haar te bedanken voor de hulp of ondersteuning die je hebt gekregen? Natuurlijk kan er ook iemand zijn in je omgeving die jou of jouw gezin het afgelopen jaar heeft geholpen of ondersteund. Wil je deze persoon hiervoor bedanken? Of heb jij het afgelopen jaar hulp nodig gehad en is er iemand geweest die voor jou heeft klaargestaan? Dat kan bijvoorbeeld je juf, de trainer van de voetbal, of een lieve tante zijn. Gewoon iemand die naar jou luistert of je helpt. Dan kun je laten weten hoe fijn je dit vindt. In de Kerstwensboom kunnen namelijk niet alleen volwassenen hun wens hangen, ook de wensen van kinderen zijn erg welkom.

Voor iedereen

Iedereen kan een wens in de boom hangen. Het enige wat belangrijk is om te weten, is dat er een goede reden voor de wens moet zijn én dat jouw wens voor een ander is. Natuurlijk kunnen we niet alle wensen laten uitkomen. De origineelste, mooiste, liefste drie wensen proberen we waar mogelijk uit te laten komen. 

Waar kan ik mijn wens inleveren?

De kerstwensbomen staan vanaf woensdag 9 december in de centrale hal van Het Westhoffhuis (Dorpsstraat 28) en in de huiskamer van Buurtcentrum De Schakel (Schaepmanstraat 58) in Lunteren.

Tot en met woensdag 23 december kunnen wensen opgehangen worden. De labelkaarten voor de wensen zijn te krijgen of op te halen bij:

Het Westhoffhuis                             –               Dorpsstraat 28 Lunteren

Buurtcentrum De Schakel             –                Schaepmanstraat 58 Lunteren

The Read Shop Lunteren               –                Dorpsstraat 119-121 Lunteren 

Deel op social media