Koffiemomentje in De Schakel

R&W Batterijen heeft oog voor ouderen in De Schakel in Lunteren.

“Koffiemomentje elke vrijdag in De Schakel”

De organisatie R&W Batterijen uit Ede ondersteund de mogelijkheid van Laagdrempelig Ontmoeten voor Ouderen.
De familie,  geboren en getogen Lunteranen vinden omzien naar elkaar belangrijk. Als je niet meer mobiel bent, je gezondheid slechter wordt en/of veel mensen om je heen hebt verloren, worden mooie momenten zeldzaam. Aandacht is het sleutelwoord, zorgen dat iemand zich gezien en gehoord voelt. Sociale contacten opdoen en samen zijn op een ongedwongen manier.

R&W Batterijen wil hierin graag bijdragen. Zij doen dit door middel van het sponsoren van de koffie/thee op de wekelijkse inloopochtend in De Schakel.

Door dit geweldige initiatief wordt het nog gezelliger voor de ouderen die elkaar kunnen ontmoeten en zo in contact blijven met elkaar.

In De Schakel op de Schaepmanstraat 58 in Lunteren is er elke vrijdag een inloopochtend. Tussen 09.30 en 12.00 uur.
Iedereen is welkom en kan genieten van een kopje koffie of thee.
Stichting SSCVL,  Buurtcentrum De Schakel en alle vrijwilligers,  bedanken R&W Batterijen voor deze maatschappelijke bijdrage.

Het aantal ouderen in Nederland groeit en meer ouderen blijven langer zelfstandig thuis wonen. De zelfredzaamheid wordt minder, de zorg wordt beperkter en
mogelijkheden om zelf actief te blijven zijn niet altijd voorhanden. De Schakel biedt laagdrempelige ontmoetingen en activiteiten met een beetje begeleiding als
dit nodig is.

Deel op social media