Recepten

Het Lunters hapje

Boeuf bourguignon Een echt herfstgerecht, met mals draadjesvlees in volle rode wijn. De ...

Steak met champignons

Biefstuk   Biefstuk of steak is een benaming voor mals en mager spiervlees. ...

Franse hamburgers

Franse Hamburger   Een mitraillette (uitgesproken als ‘mitrajet’, ...
Koken met Liesje mei 2018

Koken met Liesje mei 2018

Koken met Liesje,  De afgelopen weken heeft groenten wel een hoofdrol gespeeld in ...

Koken met Liesje september 2017

Haring Tegenwoordig kennen de meeste mensen haring alleen maar als Hollandse Nieuwe of ...
Koken met Liesje april 2018

Koken met Liesje april 2018

Zo rond het voorjaar is de verleiding groot om met ei-recepten te komen. Dat ga ik nou ...

KOKEN MET LIESJE JANUARI 2018

Shepherd’s Pie  Het nieuwe jaar is begonnen, voor iedereen nog een gelukkig ...

Koken met Liesje oktober 2017

Nasi Goreng Deze keer wil ik graag met u een lekkere Nasi Goreng maken. Hier in ...

Koken met Liesje juni 2017

Koken met Liesje Recept voor Moink Balls   Ik ga in juli en augustus met vakantie, maar ...

Koken met Liesje mei 2017

Op het moment van schrijven is de meivakantie in volle gang. Veel kinderen hebben dit ...

Koken met Liesje februari 2017

De feestdagen liggen alweer ruim achter ons, maar de lente laat helaas nog even op zich ...

Koken met Liesje januari 2017

Allereerst wil ik u, bij deze, een heel gelukkig, maar vooral gezond en liefdevol 2017 ...