Uitje naar De Koepel

Dinsdag 27 juli 2021

Expositie

Van Govert Versteeg en Mark van Veldhuizen

Ga je mee?

Of ken jij iemand die mee wil?

Vind je uitstapjes leuk maar niet in je eentje? Sluit jij je liever aan bij gelijkgestemden?

LUNTEREN AKTIEF organiseert bijna maandelijks een uitje voor jou. Ben jij alleen? Wil jij er graag eens uit maar blijft je man/vrouw liever thuis? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Houdt LUNTEREN AKTIEF dan goed in de gaten. Je vindt ons in Het Lunterse Krantje, in Wegwies, op Facebook, Instagram en www.lunterenaktief.nl .

Wil je echt niks missen? Meld je dan aan op de website voor de nieuwsbrief of via info@lunterenaktief.nl

Ons eerste uitje is dichtbij, we gaan namelijk naar De Koepel, waar de beheerder Gertjan Doorn ons iets over de geschiedenis vertelt en neemt Govert Versteeg (exposant) ons mee in zijn wereld van objecten/beelden van dieren. Ook gaan we de foto’s die Mark van Veldhuizen heeft opgehangen in De Koepel nader bekijken.

Op de dag van vertrek verzamelen we bij Het Westhoffhuis om 12.15 uur. Daar ontmoeten we onze medereizigers van die dag onder het genot van een kopje koffie met een broodje. We vertrekken met de bus naar De Koepel om 12.45 uur alwaar we rond 13.00 uur ontvangen worden door Gertjan.

Aansluitend nemen Gertjan en Govert ons mee in hun verhaal. Om 14.15 uur is het tijd voor een kopje koffie met iets lekkers, daarna keren we weer huiswaarts (om ca. 15.00 uur zijn we weer in Het Westhoffhuis).

De kosten zijn voor eigen rekening en dien je te betalen bij het verzamelpunt voor vertrek. Wij zullen je zoveel mogelijk ontzorgen.

Datum: 27-07-2021

Tijdstip verzamelen: 12.15 uur

Tijdstip thuiskomst: 15.00 uur

Kosten: € 9,50 p.p. (inclusief reis, versnaperingen, entree De Koepel)

Aanmelden: Verplicht, via info@lunterenaktief.nl of 0318-482992

Deel op social media