Groot TikTok-event in Het Westhoffhuis Lunteren

Op vrijdag 9 juli as. wordt er speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar een groot TikTok-event georganiseerd in Het Westhoffhuis in Lunteren. Kinderen kunnen zich hiervoor aanmelden via de website van de organisator: www.maikelbergman.nl . Deelname en entree is gratis!

Organisator Maikel Bergman, bekend van onder andere kinderkoor De Westhoffkids,  kwam op dit idee, omdat niet alleen vele volwassenen, maar zeker ook de jonge kinderen een saaie tijd achter de rug hebben door alle Coronamaatregelen waar we de afgelopen tijd mee te maken hadden. “Zij verdienen nu ook wel eens een leuk en gezellig uitje”, aldus Maikel Bergman.

TikTok is op dit moment erg populair bij de jeugd: ook onder de jongere kinderen. Ze nemen met hun smartphone eigen dansvideo’s op via de app van TikTok, en delen die met bekende vrienden en kennissen.

Tijdens dit event zullen er voor de kinderen verschillende TikTok-medleys afgespeeld worden, waarop de kinderen kunnen laten zien hoe goed zij daar op kunnen dansen. Dit hele event wordt ook opgenomen, en is op een later tijdstip voor alle deelnemers verkrijgbaar.

Er is maar plek voor maximaal 50 kinderen. Schrijf je dus vandaag nog in, want VOL=VOL!

Kinderen kunnen aangemeld worden via de website van de organisator: www.maikelbergman.nl . Klik daar vervolgens op “TikTok-event Lunteren” en dan kom je automatisch bij de inschrijfpagina terecht. Op deze website lees je verder ook alle details over deelname aan dit evenement.

Deel op social media