Steun De beweegtuin bij Buurtcentrum De Schakel

Lunteren-Aktief zet de tuin in beweging. Bij Buurtcentrum De Schakel wordt volgend voor jaar een beweegtuin ontwikkeld. Deze beweegtuin is een speciaal ingerichte buitenruimte met beweegtoestellen, looproutes en ontmoetingspunten voor jong en oud. Je kunt er een wandeling maken of specifieke oefeningen doen. Dit kan zelfstandig, samen of onder begeleiding van een fysiotherapeut of activiteitenbegeleider. Middels deze beweegtuin wordt lichamelijke activiteit en ontmoeting gestimuleerd. Deze beweegtuin zal laagdrempelig worden ingericht en toegankelijk zijn voor een ieder die hier gebruik van wilt maken.


RegioBank laat het hart in de buurt weer kloppen

De financiering van de beweegtuin zal gerealiseerd worden door een bijdrage van verschillende landelijke en lokale organisaties en instellingen. De bijdrage van de stichting zelf bestaat uit het ontwerpen van de beweegtuin, het onderhoud en de exploitatie. Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de inzet van vrijwilligers. RegioBank en het Oranje Fonds laten het hart van je buurt weer kloppen. Met het VoordeBuurt Fonds worden sociale initiatieven gesteund die zich inzetten voor lokale verbondenheid. Een leefbare buurt maken we samen.


Loten verkoop van 1 december tot 18 december

Door middel van een loten verkoop en een crowdfunding actie kunt ook u een bijdrage doen aan een leefbare buurt. Elke bijdrage is welkom en wordt volledig gebruikt voor de aanleg van de Beweegtuin. Voor maar € 1,- koopt u al een lot en is er kans op vele mooie prijzen die door de lokale ondernemers gesponsord zijn. Een extra verassing zo vlak voor de feestdagen is altijd welkom en als u minder geluk heeft dan heeft u in ieder geval een mooi project in de buurt gesteund. De trekking zal plaatsvinden op maandag 20 december door Notaris Maarten Vriens van Van Putten Van Apeldoorn Notarissen uit Lunteren. Na de trekking worden de winnende lotnummers vermeld in de Lunterse Krant van 22 december en op facebookpagina “Steun beweegtuin de Schakel”. De winnaars kunnen met hun lot nog voor de kerst het cadeau afhalen op het kantoor van DBA advies | RegioBank, Oranjestraat 6 Lunteren.

Verkoopadressen van deze loten zijn;
DBA advies | RegioBank Lunteren, Het Westhoffhuis, Buurtcentrum De Schakel en The Readshop.

Kijk op Facebookpagina “Steun beweegtuin de Schakel” voor meer informatie of bel of mail naar 0318- 73 42 80 of c.bol@dba-advies.nl

Alvast hartelijk dank voor uw steun.

Deel op social media