Uitje naar Het Oorlog- en Garnizoensmuseum Ede

Woensdag 06 oktober 2021

Met een lunch bij Jorisbrood

Ga je mee?

Of ken jij iemand die mee wil?

Vind je uitstapjes leuk maar niet in je eentje? Sluit jij je liever aan bij gelijkgestemden?

LUNTEREN AKTIEF organiseert bijna maandelijks een uitje voor jou. Ben jij alleen? Wil jij er graag eens uit maar blijft je man/vrouw liever thuis? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Houdt LUNTEREN AKTIEF dan goed in de gaten. Je vindt ons in Het Lunterse Krantje, in Wegwies, op Facebook, Instagram en www.lunterenaktief.nl .

Wil je echt niks missen? Meld je dan aan op de website voor de nieuwsbrief of via info@lunterenaktief.nl

Het eerstvolgende uitje is naar het Oorlogs- en Garnizoensmuseum, waar de tentoonstelling “De Edese kazernes en hun bewoners” op dit moment is.

Op de dag van vertrek verzamelen we bij Het Westhoffhuis om 09.45 uur. Daar ontmoeten we onze medereizigers van die dag onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers. We vertrekken met de bus naar het museum om 10.15 uur alwaar we rond 10.40 uur arriveren.

Aan de hand van ervaringen en verhalen van de vrijwilliger van het museum komen we meer te weten over de bewoners van de kazernes ten tijde van de 2e Wereldoorlog.

Om 12.00 uur wandelen we van het museum naar de buren “Jorisbrood” alwaar we genieten van een heerlijke lunch. Bij Jorisbrood draait alles om natuurlijke smaakontwikkeling. Het mooie is dat een natuurlijke smaakontwikkeling óók meteen zorgt voor maximaal gezond brood. Het belangrijkste voor een smakelijk en gezond brood is de bereiding en de kwaliteit van de ingrediënten.

De kosten zijn voor eigen rekening en dien je te betalen bij het verzamelpunt voor vertrek (behalve de lunch, die dient bij Jorisbrood te worden voldaan). Wij zullen je zoveel mogelijk ontzorgen.

Datum: 06-10-2021

Tijdstip verzamelen: 09.45 uur

Tijdstip thuiskomst: 13.20 uur

Kosten: € 6,00 p.p. (inclusief reis, kopje koffie met iets lekkers in Het Westhoffhuis, bezoek Museum / de kosten voor de lunch dient u bij Jorisbrood te voldoen).

Aanmelden: Verplicht, via info@lunterenaktief.nl of 0318-482992

Deel op social media