Vervulling wens Kerstwensboom

Uitslag:  Kerstwensboom: doe een wens voor een ander

Het was mogelijk om tussen 9 december en 23 december 2020 een wens voor een ander in de kerstboom in Het Westhoffhuis en De Schakel te hangen.

In deze maand konden we even stilstaan bij en terugkijken op het afgelopen jaar. Een jaar vreugde, verdriet, uitdagingen, beperkingen en creativiteit.

Mevrouw J. Groeneveld-Overduin uit Lunteren had een speciale wens in de kerstboom gehangen.
De actieve mevrouw Groeneveld is veel bij De Schakel aanwezig bij activiteiten, zo vind je haar steevast bij het sjoelen als het kan.
Daarnaast is zijn een heuse dichtster, in het kerstnummer van de Lunterse Krant heeft u nog een prachtig gedicht van haar kunnen lezen; Kerstoverdenking.
Zij is sinds enkel jaren weduwe en heeft erg veel steun aan haar dochter Annet.
Annet maakt altijd tijd voor haar om mee te gaan naar de dokter, ziekenhuis, een stukje te wandelen of gewoon gezellig bij haar op de koffie/thee te komen.
Mevrouw Groeneveld waardeert dit enorm en is erg dankbaar dat Annet zo goed voor haar zorgt.

Als dank wil mevrouw Groeneveld dat er een mooi boeket bloemen wordt bezorgd bij haar dochter Annet.
Lunteren-Aktief heeft een mooi boeket aan de verbaasde Annet afgeleverd met daaraan het kaartje met de tekst: Lieve Annet bedankt dat je er altijd voor mij bent, je moeder.

Andere wensen die in de bomen waren gehangen waren veelal bedoelt voor alle Lunteranen, namelijk de uitgesproken wens dat iedereen een gezond en coronavrij 2021 mag beleven.
Daar sluiten wij ons graag bij aan en hopen dat we elkaar dan weer kunnen ontmoeten in het dorp en onze dorpshuizen.

Deel op social media