WORKSHOP BLOEMSCHIKKEN / THEMA PASEN

NIEUW!

WORKSHOP BLOEMSCHIKKEN / THEMA PASEN

Op dinsdag 29 maart, van 19.00-21.30 uur wordt er in Het Westhoffhuis een thema-avond bloemschikken gehouden.

Laat je talent tot bloei komen tijdens een workshop bloemschikken. Een bloemstuk kun je kant en klaar kopen, maar het is natuurlijk veel leuker om het zelf te maken!

Paasworkshop bloemschikken

Onder leiding van Janine van de Pol (Sjaantjes Bloemen en Cadeaus) ga je tijdens deze workshop een mooi paasbloemstuk maken. Janine werkt met mooie materialen en verse bloemen uit haar eigen winkel. De workshop start om 19.00 uur en duurt tot circa 21.30 uur uur.

Kosten workshop:

Deze workshop bloemschikken kost € 27,50 per persoon, dit is inclusief alle materialen en een kop koffie/thee met een lekkernij.

Over Janine:

De één-en-twintigjarige Janine van de Pol is een geboren en getogen Lunterse. Toen zij afgelopen zomer haar diploma vakbekwaamheid Bloem, Groen & Design haalde was de intuïtieve keuze snel gemaakt. Zij weet namelijk precies wat ze wil. Haar bloemenwinkel, aan de dorpsstraat 132 (de oude Slijterij Bleekemolen) staat vol met losse bloemen, maar ze heeft ook een prachtige presentatie van boeketten en bloemstukken. De winkel is zeer duurzaam ingericht; er is veel gebruik gemaakt van oude materialen. Zo is er een prachtige wand gemaakt van fruitkisten en worden pallets en tweedehands meubelstukken worden gebruikt om de cadeaus op te presenteren. Janine houdt wat betreft haar cadeaus er vooral rekening mee dat iedereen hier wat kan kopen. Leuke woonaccessoires voor een kleine prijs, maar bijvoorbeeld ook zaadjes van eetbare bloemen, waarbij een gedeelte van de opbrengst gaat naar het Longfonds. Deze jonge onderneemster zit boordevol ideeën en heeft ook niet lang na hoeven te denken toen ze door Lunteren-Aktief is benaderd om workshops te gaan verzorgen!

Noteer alvast in de agenda!

Overige data workshops 2022:

03-05    Moederdag (moeder en kind)

27-09   Herfst

13-12    Kerst

Deel op social media