‘LUNTEREN ONTMOET LUNTEREN’

Woensdag 12 oktober 2022

Informatie & amusement voor senioren

In de coronatijd kon het evenement geen doorgang vinden maar nu organiseert LunterenAktief wederom dit spectaculaire evenement voor Lunterse senioren. Dit jaar in samenwerking met de Molukse stichting Ana Upu. Het wordt een heuse ‘dinner party’ met Indonesische rijsttafel in buffetvorm, een boeiende spreker en aansprekende artiesten.

In de Plaza en de grote Rabozaal van Het Westhoffhuis zijn op woensdag 12 oktober 2012 100 Lunteranen welkom om elkaar te ontmoeten en samen te genieten van een informatieve lezing over het jong en vitaal houden van onze hersenen en daarna sprankelend amusement tijdens een overheerlijke maaltijd met alles erop en eraan! Aan grote ronde, mooi gedekte tafels kunnen 55-plussers uit alle Lunterse geledingen genieten van de unieke en warme samenleving die ons dorp kenmerkt.

Het programma ziet er als volgt uit:

16:00-16:30 uur         Inloop en ontvangst in de Plaza

16:30 uur                   Onder begeleiding van dansgroep Menaré naar de zaal

16:40 uur                   Opening en lezing Ad Dijkstra vanuit de Hersenstichting

17:30 uur                    Onderling kennismaken in de Plaza met muziek door Nick Jefferson

18:30 uur                    Diner met optredens door zangeres Diana en Nick Jefferson

20:30 uur                   Finale en afsluiting

Alle Lunterse senioren die houden van warmte en gezelligheid zijn van harte welkom. Toegangskaarten zijn € 20,00 per persoon voor het volledige programma inclusief diner en drankjes aan tafel. Deze bijzondere entreeprijs is mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren.

Persoonlijk dieetwensen een week voor het evenement doorgeven aan de bedrijfsleiding van Het Westhoffhuis. Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar die worden uitgegeven op volgorde van binnenkomst.

De toegangskaarten zijn vanaf 1 september online verkrijgbaar (www.lunterenaktief.nl) of aan de balie van Het Westhoffhuis (T: 0318-482992/ info@lunterenaktief.nl).    

Deel op social media