Tim Akkerman ‘unplugged’ bij de Koepel in Lunteren

Het mag met recht een uniek openlucht concert worden genoemd, Tim Akkerman unplugged bij De Koepel. Na Harry Sacksioni en Ellen ten Damme is de koepelcommissie er in geslaagd weer een mooie naam op het affiche van het zomerconcert te kunnen zetten.

Op zaterdagavond 15 juni om 20.00 uur wordt er veel verwacht van Tim Akkerman en zijn band ‘The Ivy League. Eerder dit voorjaar kwam het nieuwe album ‘Lions don’t cry’ uit en deze zomer staat in het teken van het laten horen van de nieuwe muziek op mooie podia door het hele land. Daar staat de Koepel in Lunteren ook tussen.

Bruce Springsteen

Naast nieuw materiaal zal Tim Akkerman ook een aantal covernummers spelen van zijn grote held Bruce Springsteen. Wie de muziek van Tim Akkerman en van Bruce Springsteen kent weet ook dat dit stevige rock muziek is. Dat is heel gaaf maar de Koepelcommissie heeft zich afgevraagd of dat wel verantwoord is in een bos waar ook veel dieren wonen. Daarom is er, in samenspraak met Tim Akkerman, voor gekozen een uniek unplugged concert te boeken. Zo kan iedereen genieten van een lekkere lange zomeravond met heerlijke muziek in de open lucht.

Toegangskaarten

De kaartverkoop is inmiddels gestart en loopt prima. Voor € 20,- per persoon ben je er bij. Er kunnen niet meer dan 400 mensen op het plein voor de Koepel dus wie verzekerd wil zijn van een kaart moet snel naar www.buurtbosch.nl. Bij de Pleisterplaats, naast de Koepel, zijn ook toegangskaarten te koop.

Korting voor Vrienden!

Speciaal voor Vrienden van Het Luntersche Buurtbosch is er een kortingsactie. Bij online bestellingen krijgen Vrienden bij gebruik van de kortingscode LBB2019 € 2,50 korting per kaartje, met een maximaal aantal van 2 kaarten per vriend. Vooraf aan het concert, bij de kaartcontrole, moet dan wel een geldige ledenkaart worden getoond. Kaartjes met korting zijn ook te koop bij de Pleisterplaats of bij de kassa voor aanvang van het concert.

Voorafgaand, na afloop en tijdens het concert is er catering aanwezig. Vooraf kunt u een kopje koffie of thee kopen, daarna een glaasje fris, een wijntje of een biertje. Naast de drankjes is er ook lekkers te eten en voor de liefhebbers is er natuurlijk een Lunters Neutje.

Toegankelijkheid

Het zomerconcert vindt midden in het bos op een heuvel plaats en kan worden bereikt na een wandeling van ongeveer 10 minuten. Als u met de auto komt dan kan deze geparkeerd worden bij De Lunterse Boer aan de Boslaan of bij de Werelt aan de Westhofflaan. De wandelroute vanaf de Boslaan wordt voor mensen die slecht ter been zijn ondersteund door een pendeldienst.

Deel op social media